Benfica wil Enzo tot het einde van het seizoen houden

Benfica heeft ontkend dat ze een overeenkomst hebben bereikt om Enzo Fernandez te verkopen en houdt vol dat zijn vrijwaringsclausule vooraf moet worden geactiveerd om een verkoop goed te keuren, zo hebben bronnen aan 90min verteld. Benfica heeft in de afgelopen uren een officiële verklaring uitgegeven om niet alleen te herhalen dat ze de 21-jarige doorbraakster tot het einde van het seizoen willen behouden, maar ook om te ontkennen dat hun voorzitter, Rui Costa, ooit iets anders tegen DAZN heeft gezegd. In de verklaring zei de club het volgende: “Wij blijven erbij dat het onze bedoeling is Enzo tot het einde van het seizoen hier te houden”.
Fernandez werd gekroond tot de beste jonge speler op het WK toen La Albiceleste het toernooi won. Chelsea, onder hun nieuwe eigenaar, lijkt erop gebrand om hun ploeg opnieuw op te bouwen en Graham Potter een verjongde ploeg te bezorgen. Chelsea is misschien op zoek naar de handtekening van Enzo Fernández, maar het zal niemand verbazen dat Enzo’s huidige team niet wil meespelen, ook al zijn we misschien bereid hun uitgaand transferrecord te breken.
Fernandez’s voorraad steeg exponentieel met een reeks van indrukwekkende prestaties voor Argentinië tijdens hun triomfantelijke World Cup campagne deze winter. Chelsea onderhandelt nog steeds over een deal voor Enzo Fernandez, maar het ziet er steeds meer naar uit dat het een zomerdeal wordt in plaats van een januari-deal.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

De Benfica-club heeft de afgelopen honderd jaar schitterende resultaten behaald, heeft de meeste fans in Portugal, het aantal leden is ook het hoogst in de Portugese Super League en heeft fans over de hele wereld, en ik ben een van hen.
In de finale van de European Champions Cup van 1962 nam de beroemde Hongaarse coach Bella Gutman het voortouw door een vloek uit te spreken: “Zelfs na honderd jaar zal Benfica het Europees kampioenschap niet winnen.” de vloek van Gutman? Ik kijk uit naar de dag dat de vloek zal worden opgeheven. Kom op Benfica!