Chelsea is geïnteresseerd in Benfica vleugelspeler Diego Moreira

Chelsea blijft zoeken naar jeugd, en ze hebben zich gemeld voor Benfica vleugelspeler Diego Moreira. Het is weer een voorbeeld van het veranderde beleid bij Chelsea. Chelsea heeft Diego Moreira geïdentificeerd als de volgende ster om hun indrukwekkende cabaret van jongeren te vervoegen, terwijl ze verder bouwen aan de toekomst onder Todd Boehly.
Chelsea heeft in de vorige zomerperiode veel geld uitgegeven aan het contracteren van enkele jonge toptalenten, waaronder Cesare Casadei van Inter Milaan, Carney Chukwuemeka van Aston Villa, Omari Hutchinson van Arsenal en meer.
Dit is vooral op jeugdniveau, maar Diego Moreira heeft ook zijn debuut bij de senioren gemaakt en heeft zelfs al wat Champions League-minuten op zak. Hij lijkt een echte bedreiging met de bal aan zijn voeten, en heeft ook een goede voorzet. Geen wonder dat onze scouts onder de indruk zijn.
AC Milan is ook gewaarschuwd door het nieuws dat Diego Moreira zijn contract bij Benfica niet lijkt te willen verlengen, aldus een bericht. SportItalia’s Gianluigi Longari meldde in oktober dat Moreira ‘het nieuwste talent op de radar van Milan’ is.
Voorlopig blijft het bij interesse van Chelsea zonder dat er een officiële stap is gezet. De club blijft de speler volgen en zou in de toekomst een stap kunnen zetten.
Moreira is een linksvoetige vleugelspeler die aan beide kanten van de aanval kan opereren. Hij maakt nu deel uit van de Portugese jeugdploeg en vertegenwoordigt momenteel de U-19, nadat hij in het verleden voor de Belgische U-15 heeft gespeeld.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

De Benfica-club heeft de afgelopen honderd jaar schitterende resultaten behaald, heeft de meeste fans in Portugal, het aantal leden is ook het hoogst in de Portugese Super League en heeft fans over de hele wereld, en ik ben een van hen.
In de finale van de European Champions Cup van 1962 nam de beroemde Hongaarse coach Bella Gutman het voortouw door een vloek uit te spreken: “Zelfs na honderd jaar zal Benfica het Europees kampioenschap niet winnen.” de vloek van Gutman? Ik kijk uit naar de dag dat de vloek zal worden opgeheven. Kom op Benfica!