Chelsea is geïnteresseerd in Enzo Fernandez

Chelsea ligt uit de FA Cup na een 4-0 nederlaag bij Manchester City op zondagavond in een wederom teleurstellende prestatie van de ploeg van Graham Potter.
Graham Potter gelooft dat hij de volledige steun heeft van de Chelsea hiërarchie ondanks de slechte vorm van de club. Volgens de geruchten zijn de Blues geïnteresseerd in Enzo Fernandez en Moises Caicedo tijdens de januari-periode, maar met de eerste zijn de gesprekken over een vergoeding de afgelopen dagen stukgelopen.
Chelsea’s zomeruitgaven aan spelers bleven net 35 miljoen pond onder Real Madrid’s recorduitgaven voor 2019, maar het was nog steeds meer dan elke andere Engelse ploeg. Met dat geld zal hij onmiddellijk resultaat verwachten.
Chelsea is geïnteresseerd in een centrale middenvelder van wereldklasse deze maand, maar de deal met Enzo Fernandez lijkt in een impasse te zijn geraakt.
Chelsea eigenaar Todd Boehly is vastbesloten om zijn steun te blijven tonen in de januari transfer window. Potter staat onder toenemende druk op Stamford Bridge na slechts één overwinning in zijn laatste acht Premier League wedstrijden, terwijl de Blues uit de FA Cup crashten bij Manchester City.
Benfica blijft zich hard opstellen tegen Enzo Fernandez, nu de 21-jarige voor het eerst dit seizoen in de competitie buiten de selectie van Roger Schmidt is gelaten.
De middenvelder wil graag naar Stamford Bridge, maar gaat volgens clubvoorzitter Rui Costa nergens heen. Het is een riskant spel om te spelen met zulke grote bedragen op het spel.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

De Benfica-club heeft de afgelopen honderd jaar schitterende resultaten behaald, heeft de meeste fans in Portugal, het aantal leden is ook het hoogst in de Portugese Super League en heeft fans over de hele wereld, en ik ben een van hen.
In de finale van de European Champions Cup van 1962 nam de beroemde Hongaarse coach Bella Gutman het voortouw door een vloek uit te spreken: “Zelfs na honderd jaar zal Benfica het Europees kampioenschap niet winnen.” de vloek van Gutman? Ik kijk uit naar de dag dat de vloek zal worden opgeheven. Kom op Benfica!