Chelsea wil Moises Caicedo overnemen

Volgens transferexpert Fabrizio Romano wil Chelsea de Brighton & Hove Albion-ster Moises Caicedo overnemen, nadat het in de zomer Enzo Fernandez is misgelopen. De international van Ecuador staat naar verluidt in de belangstelling van Stamford Bridge nu manager Graham Potter op zoek is naar een hereniging met zijn oud-speler. Caicedo zelf heeft er geen geheim van gemaakt dat hij graag weer met Potter wil samenwerken bij Chelsea. In september zei hij: Ze zijn een van de beste teams ter wereld en niemand zou een aanbod van Chelsea of een andere club als deze afslaan.”
Het zal een moeilijke deal worden, omdat Brighton de voorkeur heeft om de speler na januari en in ieder geval tot de zomer bij de club te houden, maar hij zou worden verkocht als de juiste prijs werd bereikt. Meer recentelijk benadrukte Caicedo dat hij zich concentreert op het helpen van Brighton om zich te kwalificeren voor Europa, waarbij zijn club onthulde dat er momenteel geen biedingen op tafel liggen.
Bij Chelsea zijn een nieuwe rechtsback en centrale middenvelder de prioriteiten voor de grote geldschieters en ze lijken Denzel Dumfries en Moises Caicedo als hun topdoelen te hebben geïdentificeerd – ondanks het feit dat ze in een paar weken tijd al vijf deals hebben gesloten.
Caicedo, 21, heeft 20 keer gespeeld voor Brighton & Hove Albion. De Ecuadoriaan heeft ook een goed begrip van Graham Potters speelstijl door de tijd die ze samen doorbrachten bij Brighton. Caicedo heeft nog tweeënhalf jaar te gaan van zijn huidige contract aan de zuidkust, wat betekent dat Brighton niet onder druk staat om te verkopen, ondanks berichten over een vraagprijs van 75 miljoen pond.
Caicedo is onlangs van agentschap veranderd en is bereid om in januari of de zomer een grote stap te zetten.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

De Benfica-club heeft de afgelopen honderd jaar schitterende resultaten behaald, heeft de meeste fans in Portugal, het aantal leden is ook het hoogst in de Portugese Super League en heeft fans over de hele wereld, en ik ben een van hen.
In de finale van de European Champions Cup van 1962 nam de beroemde Hongaarse coach Bella Gutman het voortouw door een vloek uit te spreken: “Zelfs na honderd jaar zal Benfica het Europees kampioenschap niet winnen.” de vloek van Gutman? Ik kijk uit naar de dag dat de vloek zal worden opgeheven. Kom op Benfica!