Enzo Fernandez’s overstap naar Chelsea is GESLOTEN

BENFICA heeft gezegd dat de voorgestelde overstap van Enzo Fernandez naar Chelsea GESLOTEN is. The Blues zijn de laatste weken sterk in verband gebracht met de Argentijnse WK-ster na zijn uitstekende vorm in Qatar.
Roger Schmidt, de Duitse manager van Benfica, verklaarde dat de Argentijnse WK-winnaar “een van onze spelers” was, na een lange, slepende achtervolging door de Premier League-ploeg van Graham Potter.
The Blues waren in gesprek over een mega-deal van 112 miljoen pond voor de Argentijnse wereldbekerwinnaar, maar de ploeg van Graham Potter zal nu gedwongen zijn zich te richten op andere doelen in de transferwindow van januari. Nadat Schmidt vorige week de pogingen van Chelsea om Fernandez uit het zadel te wippen nog eens bekritiseerde, heeft hij bevestigd dat de 21-jarige middenvelder ten minste tot de zomer in Lissabon zal blijven.
“Ik ben blij te kunnen aankondigen dat ik Enzo vanaf morgen zal zien trainen. Hij is onze speler, we hebben hem nodig… nu kan Enzo zich weer richten op Benfica en het voetbal”, bevestigde de Duitse coach.
De speculaties over Fernandez’s toekomst zullen waarschijnlijk de rest van de maand doorgaan, ondanks Benfica’s sterke standpunt. Chelsea zou zijn achtervolging kunnen voortzetten en hij wordt ook in verband gebracht met een overstap naar Liverpool en Newcastle.
Fernandez speelde in alle zeven WK-wedstrijden van de Albiceleste, scoorde één keer en assisteerde een andere keer, nadat hij pas in september debuteerde en vóór het toernooi drie vriendschappelijke wedstrijden speelde.
De chaos rond Fernandez heeft ook gevolgen gehad voor Chelsea, nu Boehly volgens de Telegraph onlangs is opgestapt als interim sportief directeur van de Blues.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

De Benfica-club heeft de afgelopen honderd jaar schitterende resultaten behaald, heeft de meeste fans in Portugal, het aantal leden is ook het hoogst in de Portugese Super League en heeft fans over de hele wereld, en ik ben een van hen.
In de finale van de European Champions Cup van 1962 nam de beroemde Hongaarse coach Bella Gutman het voortouw door een vloek uit te spreken: “Zelfs na honderd jaar zal Benfica het Europees kampioenschap niet winnen.” de vloek van Gutman? Ik kijk uit naar de dag dat de vloek zal worden opgeheven. Kom op Benfica!