Fernández zal vroeg of laat ergens heen verhuizen

De Argentijnse Lionel Messi heeft tijdens het WK 2022 in Qatar zijn mening gegeven over teamgenoot en het gemelde Liverpool-transferdoelwit Enzo Fernández. Fernandez heeft de afgelopen maanden een razendsnelle opmars gemaakt. Hij kwam pas in de zomer naar Europa van de Argentijnse reuzen River Plate.
Messi heeft Fernandez al geprezen: “Ik ben niet verrast door Enzo. Ik ken hem en zie hem elke dag trainen. Hij verdient het omdat hij een spectaculaire speler is,” zei de PSG-man naar aanleiding van Fernandez’ doelpunt in de groepsfase van het WK tegen Mexico vorige maand.
De Paris Saint-Germain-aanvaller ziet Fernandez liever niet naar Real Madrid gaan, een ploeg waarmee hij een langdurige rivaliteit heeft vanwege zijn verleden bij Barcelona. De Argentijnse middenvelder lijkt het advies van zijn aanvoerder te hebben opgevolgd, en Fernandez vertrekt in januari mogelijk naar Merseyside.
Liverpool zou de race om de Benfica-middenvelder, een van de rijzende sterren van het toernooi van Qatar 2022, hebben gewonnen.
Fernández zal eerder vroeg dan laat ergens naartoe verhuizen – en de Liverpool-fans zouden steeds liever zien dat het Anfield wordt. De box-to-box ster maakte pas in september zijn debuut in Argentinië en had slechts twee minuten nodig om Messi’s tweede doelpunt te assisteren in een 3-0 overwinning op Honduras.
Net als met Bellingham, zal Liverpool een astronomisch bedrag moeten betalen voor Enzo. Ze kunnen het toch niet op allebei gemunt hebben? Nou, ze hebben beide nodig. Het zou een verandering zijn van FSG’s transferbeleid, maar een zeer welkome.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

De Benfica-club heeft de afgelopen honderd jaar schitterende resultaten behaald, heeft de meeste fans in Portugal, het aantal leden is ook het hoogst in de Portugese Super League en heeft fans over de hele wereld, en ik ben een van hen.
In de finale van de European Champions Cup van 1962 nam de beroemde Hongaarse coach Bella Gutman het voortouw door een vloek uit te spreken: “Zelfs na honderd jaar zal Benfica het Europees kampioenschap niet winnen.” de vloek van Gutman? Ik kijk uit naar de dag dat de vloek zal worden opgeheven. Kom op Benfica!