Goncalo Ramos trekt de aandacht van vele topclubs in de Premier League

Goncalo Ramos was vóór het WK niet een naam waar velen van hadden gehoord, maar slechts drie weken later wordt hij in verband gebracht met een aantal topclubs in de Premier League. anchester United mikt naar verluidt op een overstap naar Benfica-spits Goncalo Ramos in de zomer, omdat ze hun probleem met de spits willen oplossen. Na het vertrek van Cristiano Ronaldo van Old Trafford heeft Erik ten Hag alleen nog Anthony Martial als uitgesproken centrumspits bij de club. Goncalo Ramos maakte zichzelf gisteravond bekend aan de wereld toen hij Cristiano Ronaldo verving in de selectie en met een hattrick Zwitserland uitschakelde en zijn land naar de kwartfinale stuurde.
Goncalo Ramos had een ongelooflijke impact voor Portugal tegen Zwitserland. Hij speelt goed bij Benfica, maar de manager had niet kunnen dromen van de impact die hij heeft gemaakt. Benfica zal naar verluidt wachten op een bedrag dat voldoet aan Ramos’ ontsnappingsclausule, die rond de 100 miljoen pond zou liggen. Dit bedrag zou een enorme gok zijn voor een speler die slechts anderhalf seizoen regelmatig in het eerste elftal heeft gespeeld.
Arsenal, Chelsea en United lijken hun antwoord te hebben, nu Benfica-chef Rui Costa benadrukt dat Ramos, samen met de rest van Benfica’s sterspelers, niet zal worden verkocht voor minder dan de waarde van hun vrijwaringsclausule.
“We hebben als enige doelstelling een winnend seizoen te hebben, geen enkele speler zal vertrekken – tenzij het te wijten is aan de clausule – die op dit moment fundamenteel is voor de ploeg,” zei Costa.
Ramos’ huidige vorm voor club en land heeft naar verluidt Arsenal en Manchester United gealarmeerd over zijn beschikbaarheid, omdat beide hun aanvallende opties willen versterken – een eis die alleen maar is versterkt in het Emirates Stadium na het nieuws dat Gabriel Jesus een aantal weken niet in actie zal komen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

De Benfica-club heeft de afgelopen honderd jaar schitterende resultaten behaald, heeft de meeste fans in Portugal, het aantal leden is ook het hoogst in de Portugese Super League en heeft fans over de hele wereld, en ik ben een van hen.
In de finale van de European Champions Cup van 1962 nam de beroemde Hongaarse coach Bella Gutman het voortouw door een vloek uit te spreken: “Zelfs na honderd jaar zal Benfica het Europees kampioenschap niet winnen.” de vloek van Gutman? Ik kijk uit naar de dag dat de vloek zal worden opgeheven. Kom op Benfica!