Liverpool wil Enzo Fernandez en Bellingham tekenen

Liverpool heeft naar verluidt de race om Benfica en Argentijnse middenvelder Enzo Fernandez gewonnen. De reputatie van beide jonge middenvelders is tijdens het WK sterk gegroeid. Bellingham hielp Engeland naar de kwartfinale en Fernandez zal vanavond in de halve finale tegen Kroatië voor Argentinië uitkomen.
The Reds leiden momenteel Real, Manchester City en Chelsea in de race om Bellingham, die meer dan 130 miljoen pond kan kosten, te contracteren. De 19-jarige Jurgen Klopp is zijn eerste doelwit. Liverpool weet dat het in 2023 waarschijnlijk grote bedragen zal moeten investeren in de transfermarkt, waarbij januari en de zomer belangrijk zijn om het elftal van Jürgen Klopp te hervormen.
Benfica heeft zijn standpunt over een mogelijke verkoop van Enzo Fernandez duidelijk gemaakt in de aanloop naar de transferwindow van januari. Met name voor Fernandez zou een flinke transfersom betaald moeten worden en het lijkt onwaarschijnlijk dat Liverpool zich zowel hem als Bellingham kan veroorloven. Amrabat kan echter een meer betaalbare optie zijn, waarbij Plettenberg eerder aangaf dat de Marokkaan beschikbaar zou kunnen zijn voor een bod van ongeveer 30 miljoen euro en meer.
Fernandez bereidt zich voor op de halve finale van het WK van dinsdag tegen Kroatië, waarbij een plaats in de finale van zondag tegen Frankrijk of Marokko op het spel staat.
Hoewel geen van beide spelers waarschijnlijk tot de zomer van 2023 beschikbaar zal zijn, lijdt het geen twijfel dat de ondertekening ervan een transformatie zou betekenen voor het Liverpool van Jurgen Klopp, dat dringend behoefte heeft aan een opknapbeurt op het middenveld. Het middenveld is hard toe aan een opknapbeurt, en Bellingham terughalen naar Engeland zou een enorme intentieverklaring zijn van de club, die ook Real Madrid graag wil hebben.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

De Benfica-club heeft de afgelopen honderd jaar schitterende resultaten behaald, heeft de meeste fans in Portugal, het aantal leden is ook het hoogst in de Portugese Super League en heeft fans over de hele wereld, en ik ben een van hen.
In de finale van de European Champions Cup van 1962 nam de beroemde Hongaarse coach Bella Gutman het voortouw door een vloek uit te spreken: “Zelfs na honderd jaar zal Benfica het Europees kampioenschap niet winnen.” de vloek van Gutman? Ik kijk uit naar de dag dat de vloek zal worden opgeheven. Kom op Benfica!