Manchester United dingt komende zomer mee naar de handtekening van Cher Ndour

Manchester United houdt de vorderingen van Benfica-ster Cher Ndour in de gaten en zal komende zomer meedingen naar zijn handtekening. Gazzetta dello Sport publiceerde ook een bericht waarin werd gesuggereerd dat Juventus een overstap voorbereidde voor de 18-jarige middenvelder, die wordt vergeleken met Paul Pogba.
Maar Ndour van 1 meter 75 heeft dezelfde agent als Bruno Fernandes en die staat open voor een overstap naar United. Een zomerse overstap wordt steeds waarschijnlijker voor de getalenteerde middenvelder Ndour, die door Atalanta uit Bergamo werd overgenomen nadat hij bij zijn lokale club Brescia was begonnen.
Na zijn aanstelling deze zomer verwelkomde Ten Hag Tyrell Malacia, Christian Eriksen, Argentinië-speler Martinez, Antony en Casemiro op Old Trafford met een vaste aanstelling. Martin Dubravka werd ook uitgeleend.
Barcelona en Juventus volgen ook zijn vorderingen en er zou komende zomer een driestrijd om de speler kunnen ontstaan. De tiener zou een biedingsstrijd kunnen ontketenen, maar United zal de speler met meer vastberadenheid volgen.
Bovenaan het verlanglijstje van Ten Hag in januari zal een spits staan. United moet na het vertrek van Cristiano Ronaldo op zoek naar een spits. De baas van de Red Devils wilde dolgraag voormalig Ajax-wonderkind Frenkie de Jong binnenhalen, maar in plaats daarvan tekende hij Christian Eriksen op een gratis transfer van Brentford en spendeerde hij ongeveer 60 miljoen pond aan de Real Madrid-spits Casemiro.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over mij

De Benfica-club heeft de afgelopen honderd jaar schitterende resultaten behaald, heeft de meeste fans in Portugal, het aantal leden is ook het hoogst in de Portugese Super League en heeft fans over de hele wereld, en ik ben een van hen.
In de finale van de European Champions Cup van 1962 nam de beroemde Hongaarse coach Bella Gutman het voortouw door een vloek uit te spreken: “Zelfs na honderd jaar zal Benfica het Europees kampioenschap niet winnen.” de vloek van Gutman? Ik kijk uit naar de dag dat de vloek zal worden opgeheven. Kom op Benfica!